ALT DE LA IMAGEN

Avengers

Оцвети проекти на Avengers

Avengers Страници за оцветяване

Avengers картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Avengers оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Avengers оцветяване страница

Ястребово Око оцветяване страница

Ястребово Око оцветяване страница

Този член на Отмъстителите е Клинт Бартън, когото всички наричат ​​Hawkeye с изключителна стрелба по стрелба стрели с лък. Той е в състояние да удари движеща се цел, без да гледа. Тя също има върх ... Прочетете повече

Avengers Страници за оцветяване на онлайн боя

Avengers оцветяване Страници

ново в Avengers

Avengers

оцветяване безплатно на български за Avengers и свързани с Отмъстителите са група от супергерои на Marvel Comics издател. Първоначално се състои от Хълк, Тор, Iron Man, Wasp и Хенри Pum, а след това по-късно той се присъедини към Capital Америка. Раждането на Отмъстителите е в отговор на публикуването DC Universe уволни на Лигата на справедливостта. В първоначалната си начинание, The Avengers изправени Локи, брат на Тор. По-късно дойдоха нови злодеи като Hawkeye, Quicksilver и Scarlet Witch.

Avengers Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Avengers. Във филма, той повдигна тетралогия да представлява света на Отмъстителите. Първият филм е годината 2012, аз се нарича "The Avengers" и в тази трилогия появи: Стив Роджърс, Captain America (Chris Evans), Тони Старк, Iron Man (Робърт Дауни-младши), Thor (Chris Hemsworth), Брус Банер , Хълк (Марк Ръфало), Наташа Романов, Черно Widow (Скарлет Йохансон) и Клинт Бартън, Hawkeye (Jeremy Renner). Когато Loki идва на Земята я открадва тесеракт и хипнотизира Hawkeye, д-р Selvig и някои агенти Shie За справяне с тази заплаха LD Nick Fury присъединява Iron Man, Hulk, Thor, Captain America и Черно Widow генериране на известния отбор известен като Отмъстителите. Във втория филм от 2015 наречените "Отмъстителите: Възраст на Ultron" Wanda Maximoff, на Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Pietro Maximoff, Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) и Vision (Пол Бетани) се присъединява. С щит The Avengers унищожени и се нуждае от почивка в дълг й като герой, Тони Старк започва спящ програма с цел поддържане на мира, създавайки висока интелигентност робот на име Ultron за откриване на глобалните заплахи. Нещата започват да се усложняват, когато Ultron, получи ум и съвест, той решава да се изкорени цялото човечество, така че най-силните герои на планетата, включително Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Черно Widow и Hawkeye, воля да бъдат изложени на най-трудните тестове, което са направили до сега, когато съдбата на планетата са поставени на карта. Когато Ultron излезем, ще зависи от Отмъстителите спре ужасните си планове, а скоро и неспокойни съюзи и неочаквани действия ще проправят пътя за една епична и уникална глобална приключение. Третият филм се нарича "Отмъстителите: Част 1 Infinite война" и ще има премиера през 2018 г. Когато Танос реши да атакува зависи от Отмъстителите знаят, приемат и реализират своя върховен тест, спрете и да спаси вселената от него. Четвъртият филм е "Отмъстителите: Infinity War Част 2" ще бъде пуснат в 2019 г. След ритъма Танос в първата част трябва Отмъстителите: отдават почит към името му да отмъсти за поражението Танос и най-накрая да изпълни мисията си и да се опита да спаси цялото вселена.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Avengers да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Avengers! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Avengers, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.