ALT DE LA IMAGEN

Тор

Оцвети проекти на Тор

Тор Страници за оцветяване

Тор картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Тор оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Тор оцветяване страница

Loki оцветяване страница

Loki оцветяване страница

На тази илюстрация можете да видите Loki, доведен брат на злото ... Прочетете повече

Тор Страници за оцветяване на онлайн боя

Тор оцветяване Страници

ново в Тор

Тор

оцветяване безплатно на български за Тор и свързани с Тор е син на Один, и е Marvel Comics супергерой. Той е вдъхновен от бог от скандинавската митология или скандинавски митология. В него той е богът на гръмотевиците в германската религия. Тор е един от жителите на Asgard кралство, където също живеят майка му и баща му Frigga Один, известен като баща на всички, доведения си брат Локи, и Asgardian воини нарича СИФ Fandral, Hogun и Volstagg. В тази категория ще намерите много картинки за оцветяване на този супергерой, както холивудски филми (изигран от Chris Hemsworth) и някои илюстрации от комикси. Можете също така да оцветите другите герои в поредицата. Забавлявайте се с рисунки за принтиране на Thor, или цветни илюстрации на любимия си супергерой с нашия онлайн приложение, без изтегляне на софтуер.

Тор Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Тор. Тор е символ Marvel, че в момента е звезда в няколко филма, които носят неговото име. Той също така си партнира във филма Отмъстителите, заедно с други супергерои като Железния човек, Капитан Америка, Хълк, Hawkeye и Черната вдовица. Във филма, актьорът, който въплътен Син на Один е Chris Hemsworth. Благодарение на тези филми е също постигна голям славата на актьора Том Hiddleston, представляващи Loki, на осиновен син на Один и доведен брат на Тор. В Тор: The Dark World Thor питам Loki за помощ, въпреки че е негов враг, да се защити от Малекит и неговата армия от тъмните елфи. На Земята, принцът на Agard крие самоличността си под името на д-р Доналд Блейк. комикс книга характер е създаден от Stan Lee, с Лари Лийбър и Джак Кърби.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Тор да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Тор! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Тор, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.