ALT DE LA IMAGEN

Тор

Оцвети проекти на Тор

Тор Страници за оцветяване

Тор картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Тор оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Тор оцветяване страница

Один оцветяване страница

Один оцветяване страница

Този мощен войн е Один, известен още като \"бащата на всички\", ... Прочетете повече

Тор Страници за оцветяване на онлайн боя

Тор оцветяване Страници

ново в Тор

Тор

оцветяване безплатно на български за Тор и свързани с Тор е син на Один, и е Marvel Comics супергерой. Той е вдъхновен от бог от скандинавската митология или скандинавски митология. В него той е богът на гръмотевиците в германската религия. Тор е един от жителите на Asgard кралство, където също живеят майка му и баща му Frigga Один, известен като баща на всички, доведения си брат Локи, и Asgardian воини нарича СИФ Fandral, Hogun и Volstagg. В тази категория ще намерите много картинки за оцветяване на този супергерой, както холивудски филми (изигран от Chris Hemsworth) и някои илюстрации от комикси. Можете също така да оцветите другите герои в поредицата. Забавлявайте се с рисунки за принтиране на Thor, или цветни илюстрации на любимия си супергерой с нашия онлайн приложение, без изтегляне на софтуер.

Тор Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Тор. Тор е символ Marvel, че в момента е звезда в няколко филма, които носят неговото име. Той също така си партнира във филма Отмъстителите, заедно с други супергерои като Железния човек, Капитан Америка, Хълк, Hawkeye и Черната вдовица. Във филма, актьорът, който въплътен Син на Один е Chris Hemsworth. Благодарение на тези филми е също постигна голям славата на актьора Том Hiddleston, представляващи Loki, на осиновен син на Один и доведен брат на Тор. В Тор: The Dark World Thor питам Loki за помощ, въпреки че е негов враг, да се защити от Малекит и неговата армия от тъмните елфи. На Земята, принцът на Agard крие самоличността си под името на д-р Доналд Блейк. комикс книга характер е създаден от Stan Lee, с Лари Лийбър и Джак Кърби.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Тор да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Тор! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Тор, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.