ALT DE LA IMAGEN

Avengers

Оцвети проекти на Avengers

Avengers Страници за оцветяване

Avengers картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Avengers оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Avengers оцветяване страница

Ultron оцветяване страница

Ultron оцветяване страница

Този портрет принадлежи на Android Ultron, робот с изкуствен интелект, създаден от Тони Старк и Брус Банер случайно. Както беше създаден, за да се предпази света, смята, че трябва да се гасят от човешк ... Прочетете повече

Avengers Страници за оцветяване на онлайн боя

Avengers оцветяване Страници

ново в Avengers

Avengers

оцветяване безплатно на български за Avengers и свързани с Отмъстителите са група от супергерои на Marvel Comics издател. Първоначално се състои от Хълк, Тор, Iron Man, Wasp и Хенри Pum, а след това по-късно той се присъедини към Capital Америка. Раждането на Отмъстителите е в отговор на публикуването DC Universe уволни на Лигата на справедливостта. В първоначалната си начинание, The Avengers изправени Локи, брат на Тор. По-късно дойдоха нови злодеи като Hawkeye, Quicksilver и Scarlet Witch.

Avengers Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Avengers. Във филма, той повдигна тетралогия да представлява света на Отмъстителите. Първият филм е годината 2012, аз се нарича "The Avengers" и в тази трилогия появи: Стив Роджърс, Captain America (Chris Evans), Тони Старк, Iron Man (Робърт Дауни-младши), Thor (Chris Hemsworth), Брус Банер , Хълк (Марк Ръфало), Наташа Романов, Черно Widow (Скарлет Йохансон) и Клинт Бартън, Hawkeye (Jeremy Renner). Когато Loki идва на Земята я открадва тесеракт и хипнотизира Hawkeye, д-р Selvig и някои агенти Shie За справяне с тази заплаха LD Nick Fury присъединява Iron Man, Hulk, Thor, Captain America и Черно Widow генериране на известния отбор известен като Отмъстителите. Във втория филм от 2015 наречените "Отмъстителите: Възраст на Ultron" Wanda Maximoff, на Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Pietro Maximoff, Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) и Vision (Пол Бетани) се присъединява. С щит The Avengers унищожени и се нуждае от почивка в дълг й като герой, Тони Старк започва спящ програма с цел поддържане на мира, създавайки висока интелигентност робот на име Ultron за откриване на глобалните заплахи. Нещата започват да се усложняват, когато Ultron, получи ум и съвест, той решава да се изкорени цялото човечество, така че най-силните герои на планетата, включително Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Черно Widow и Hawkeye, воля да бъдат изложени на най-трудните тестове, което са направили до сега, когато съдбата на планетата са поставени на карта. Когато Ultron излезем, ще зависи от Отмъстителите спре ужасните си планове, а скоро и неспокойни съюзи и неочаквани действия ще проправят пътя за една епична и уникална глобална приключение. Третият филм се нарича "Отмъстителите: Част 1 Infinite война" и ще има премиера през 2018 г. Когато Танос реши да атакува зависи от Отмъстителите знаят, приемат и реализират своя върховен тест, спрете и да спаси вселената от него. Четвъртият филм е "Отмъстителите: Infinity War Част 2" ще бъде пуснат в 2019 г. След ритъма Танос в първата част трябва Отмъстителите: отдават почит към името му да отмъсти за поражението Танос и най-накрая да изпълни мисията си и да се опита да спаси цялото вселена.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Avengers да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Avengers! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Avengers, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.