ALT DE LA IMAGEN

Батман

Оцвети проекти на Батман

Батман Страници за оцветяване

Батман картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Батман оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Батман оцветяване страница

Classic Батман оцветяване страница

Classic Батман оцветяване страница

Тази версия на Батман можете да видите на тази снимка е класическата версия, която се появява в оригиналните комикси DC. По това време тази версия на супергерой стари имала за цел да вдъхнови с ... Прочетете повече

Батман Страници за оцветяване на онлайн боя

Батман оцветяване Страници

ново в Батман

Батман

оцветяване безплатно на български за Батман и свързани с Това супергерой е герой от DC Comics, компания наричана по-рано Detective Comics. Това супергерой също се нарича Dark Knight или мачове Малоун. Сред неговите съюзници са Alfred динария, който е неговият иконом, полицаят комисар Гордън, и Робин и Batgirl, които са съотборниците си в най-опасните мисии. Заедно те трябва да се справи с някои опасни злодеи като Джокера, Catwoman, отровен бръшлян, на Penguin, Bane, Two-Face и Плашилото, между другото. Батман се крие истинската си самоличност, той е Брус Уейн, богат бизнесмен, който живее в Готъм Сити. Този герой е понякога е част от по-голямо обединение на DC супергерои, известни като Лигата на справедливостта, с Superman, Wonder Woman, Green Lantern, светкавица и Аквамен, между другото.

Батман Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Батман. Характерът на Батман за първи път в Detective Comics номер 27 през 1939 г. Оттогава той е звезда в безброй комикси, филми, анимационни серии и видео игри. През 90-те години, този герой участва в трилогията на филма на Тим Бъртън, които са му помогнали да стане по-популярен. През 2005 г. на нова трилогия на режисьора Кристофър Нолан беше голям успех, и започна с Batman Begins. Брус Уейн има много джаджи и превозни средства, за да помогне в борбата с престъпността в града. Сред тях най-популярните е колата нарича Batmobile и основата му е Batcave, скрито място, от което да планира дейността си.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Батман да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Батман! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Батман, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.