ALT DE LA IMAGEN

Батман

Оцвети проекти на Батман

Батман Страници за оцветяване

Батман картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Батман оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Батман оцветяване страница

Poison Ivy оцветяване страница

Poison Ivy оцветяване страница

Doctor Памела Лилиан Айсли е жена обсебен от ботаниката, че заради експерименти получава правомощия на някои отровни растения и е имунизиран срещу отровата им. Така тя става Poison Ivy, много атракти ... Прочетете повече

Батман Страници за оцветяване на онлайн боя

Батман оцветяване Страници

ново в Батман

Батман

оцветяване безплатно на български за Батман и свързани с Това супергерой е герой от DC Comics, компания наричана по-рано Detective Comics. Това супергерой също се нарича Dark Knight или мачове Малоун. Сред неговите съюзници са Alfred динария, който е неговият иконом, полицаят комисар Гордън, и Робин и Batgirl, които са съотборниците си в най-опасните мисии. Заедно те трябва да се справи с някои опасни злодеи като Джокера, Catwoman, отровен бръшлян, на Penguin, Bane, Two-Face и Плашилото, между другото. Батман се крие истинската си самоличност, той е Брус Уейн, богат бизнесмен, който живее в Готъм Сити. Този герой е понякога е част от по-голямо обединение на DC супергерои, известни като Лигата на справедливостта, с Superman, Wonder Woman, Green Lantern, светкавица и Аквамен, между другото.

Батман Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Батман. Характерът на Батман за първи път в Detective Comics номер 27 през 1939 г. Оттогава той е звезда в безброй комикси, филми, анимационни серии и видео игри. През 90-те години, този герой участва в трилогията на филма на Тим Бъртън, които са му помогнали да стане по-популярен. През 2005 г. на нова трилогия на режисьора Кристофър Нолан беше голям успех, и започна с Batman Begins. Брус Уейн има много джаджи и превозни средства, за да помогне в борбата с престъпността в града. Сред тях най-популярните е колата нарича Batmobile и основата му е Batcave, скрито място, от което да планира дейността си.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Батман да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Батман! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Батман, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.