ALT DE LA IMAGEN

Красавицата и звярът

Оцвети проекти на Красавицата и звярът

Красавицата и звярът Страници за оцветяване

Красавицата и звярът картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Красавицата и звярът оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Красавицата и звярът оцветяване страница

Бел оцветяване страница

Бел оцветяване страница

принцесите Бел е младо момиче, което звезди в Красавицата ... Прочетете повече

Красавицата и звярът Страници за оцветяване на онлайн боя

Красавицата и звярът оцветяване Страници

ново в Красавицата и звярът

Красавицата и звярът

оцветяване безплатно на български за Красавицата и звярът и свързани с Този филм е традиционна анимация функция от Уолт Дисни Къмпани, и е класирана номер 30 от класиката на Дисни. Този филм е режисиран от Гари Trousdale и Кърк Уайз, и това е адаптация на оригиналната творба от Gabrielle-Suzanne Барбо де Вилньов. След премиерата си, филмът беше голям успех, изпълнен с романтика, магия и драма, и скоро се превръща в голям успех. Това е вторият филм в историята, за да бъде номиниран за Оскар за най-добър филм, когато не е имало нито една категория за най-добър анимационен филм. На този сайт ще намерите най-добрия цвят на героите си, като Бел, Звяр, Люмиер, Когсуърт, г-жа Потс, Гастон и Lefou, наред с много други. Тук можете да създадете свои собствени илюстрации на тези знаци, или да отпечатате чертежите на лист хартия, за да го нарисува с любимите си картини.

Красавицата и звярът Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Красавицата и звярът. Бел е младо момиче, което живее с баща си Maurice в малко село. Когато баща си се губи, тя ще го търси и се стига до замъка Звяра, един млад принц, който е омагьосан от мощен магьосница. Бел става затворен от звяра, за да спаси баща си, и тя трябва да живее с останалите обитатели на замъка, които са превърнати в обекти на мебели. Гастон, самонадеян ловец на селото, той открива, че Бел е в замъка на Звяра (който всъщност има добро сърце) и носи една група да атакува замъка заедно със своя васал Lefou, кратко и закръглен мъж. До края на филма се формира голяма битка, и да откриете това, което е в края, трябва да видите този филм, един от най-добрите класики на Уолт Дисни.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Красавицата и звярът да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Красавицата и звярът! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Красавицата и звярът, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.