ALT DE LA IMAGEN

Отец с бебе

Ден на бащата оцветяване Страници

Отец с бебе

Отец с бебе

Отец с бебе оцветяване страница

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

прекрасен образ на баща дава на бутилката, за да новороденото си син. Както можете да видите, този човек е внимателно държите бебето си увит в одеяло, за да настине. Да бъдеш баща е един от най-щастливите моменти в живота на един човек. Тази рисунка за оцветяване може да бъде добър начин да поздравя баща в ранните си години като родител. С тази илюстрация можете да създадете поздравителни картички за родителите, тъй като децата е повод за празнуване и е нещо, което да се гордеем. Искате ли да изненада баща си на неговия специален ден? Не се колебайте и се подготвят от себе си хубава цветна рисунка. Можете да направите това, като използвате нашия онлайн приложение оцветяване, или печат на снимката и да използвате любимите си картини, за да създадете свой собствен илюстрация.

Рисуван пъти:

Това оцветяване страница е боядисан 6380 пъти онлайн. Класиране 0 от Най-добрите картинки за оцветяване.

оценка

Бихме искали да знаем какви художници мисли за всеки оцветяване страница. Това оцветяване страница има рейтинг на останалите потребители на 9.

Оцени тази снимка

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Рейтинг, основан на 4 мненията на потребителите

рисувам
Рисувани 6380 пъти
Изтеглете графика
Отец с бебе
Оцветяване на Отец с бебе

много нежна сцена на баща бутилка хранене малкото си бебе, увито в одеяло.

Нека боя страница оцветяване Отец с бебе Харесвате ли Ден на бащата оцветяване страници? Това е снимка на Отец с бебе на цвят или боя онлайн от вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, е абсолютно защитена. От тук можете да рисувате свободно Оцвети Отец с бебе на Ден на бащата. Всички деца като занаяти и дейности в страната, като например страница Отец с бебе оцветяването е в български и е свързан с Ден на бащата. Чертеж Нашият Отец с бебе е един от най-добрите рисунки и снимки да рисува на Ден на бащата, че получавате и можете да го споделите с приятелите си и контактите в социалните мрежи. Можете да печатате черно-бялата рисунка на Отец с бебе ви канят да се опита и след това цвят с цветни маркери или восъчна хартия, да научат за него и да го споделите в коментарите, да го покаже на приятелите си. Тя е забавна и образователна дейност за деца, което им помага да развиват двигателните умения и координацията, докато се забавляват.

Върни

Ден на бащата най-рисувани страници

баща
7
7 от 10 - 14 гласа
Рисувани
7771
пъти

Мъжът е показано в този оцветяване страница представлява нито бащ ...

Отец и Син
6
6 от 10 - 17 гласа
Рисувани
7619
пъти

Цвят онлайн тази хубава рисунка на един баща, който чете книга за си&# ...

Баща и дъщеря
6
6 от 10 - 19 гласа
Рисувани
7040
пъти

Този баща се появява много щастлив ходене в ръка с дъщеря си. Той вин& ...