ALT DE LA IMAGEN

Rio 2

Оцвети проекти на Rio 2

Rio 2 Страници за оцветяване

Rio 2 картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Rio 2 оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Rio 2 оцветяване страница

жаба Gabi оцветяване страница

жаба Gabi оцветяване страница

Животното, което се появява в картината, за да оцветите от Rio 2  ... Прочетете повече

Rio 2 Страници за оцветяване на онлайн боя

Rio 2 оцветяване Страници

ново в Rio 2

Rio 2

оцветяване безплатно на български за Rio 2 и свързани с Rio 2 е продължението на Rio, чиято премиера е през 2011 година. Тя е функция на компютърна анимация, която разказва за семейния живот на Blu и Jewel, чифт сини ара, които имат три деца, Тиаго, Bia и Карла. В този филм се появява злото Nigel, какаду с чувство отмъщение, което е съпроводено с Gabi, стрела жаба, и Чарли, мравояд. За щастие, приятели като Нико и Педро, златен Финч и червено-гребенест кардинал, или тукан Рафаел, също така им помагат. Той е колоритен семеен филм с красиви животни, по-специално тропически птици, те ще бъде обичан от всички деца. Има си страници за цвят онлайн.

Rio 2 Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Rio 2. Този анимационен филм е режисиран от Карлос Салдана, произведени от Blue Sky Studios и разпространявани от 20th Century Fox. Историята на този филм показва някои видове, които живеят в местообитанието на Амазонка, а също така се опитва да образова възрастни и деца за състоянието, в което ние откриваме тази природна среда, и заслужава да бъде поддържана и запазена. Историята започва в бразилския град Рио де Жанейро, но след това пътува до амазонската джунгла, за да започне нов живот в два ара и техните деца. В момента има слухове, че една трета вноска, която се разработва в момента могат да бъдат освободени.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Rio 2 да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Rio 2! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Rio 2, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.