ALT DE LA IMAGEN

Хоумър Симпсън

Семейство Симпсън оцветяване Страници

Хоумър Симпсън

Хоумър Симпсън

Хоумър Симпсън оцветяване страница

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Хоумър Симпсън е главният герой на анимационен сериал за телевизията Семейство Симпсън, който разказва историята на Хоумър Симпсън и неговото семейство в град Спрингфийлд. Хоумър Симпсън е жълто и е плешив, така че е доста лесно да добавите цвят, след това можете да го отпечатате, за да видите как изглежда. Хоумър Симпсън е много смешно един от най-дълго продължилият серия по телевизията.

Рисуван пъти:

Това оцветяване страница е боядисан 7923 пъти онлайн. Класиране 0 от Най-добрите картинки за оцветяване.

оценка

Бихме искали да знаем какви художници мисли за всеки оцветяване страница. Това оцветяване страница има рейтинг на останалите потребители на 6.

Оцени тази снимка

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 32 мненията на потребителите

рисувам
Рисувани 7923 пъти
Изтеглете графика
Хоумър Симпсън
Оцветяване на Хоумър Симпсън

Хоумър Симпсън е лош баща, лош работник и непривлекателна, но е забавно и безгрижен характер, който се харесва на всички деца. Той винаги се забърква в неприятности и се счупи на нещата, тъй като изглежда, че сега се работи в Рисунката, която със сигурност е направил някаква пакост. Какъв цвят панталони Хоумър Симпсън? Спомняш ли си? Ами знаете какъв цвят боя.

Нека боя страница оцветяване Хоумър Симпсън Харесвате ли Семейство Симпсън оцветяване страници? Това е снимка на Хоумър Симпсън на цвят или боя онлайн от вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, е абсолютно защитена. От тук можете да рисувате свободно Оцвети Хоумър Симпсън на Семейство Симпсън. Всички деца като занаяти и дейности в страната, като например страница Хоумър Симпсън оцветяването е в български и е свързан с Семейство Симпсън. Чертеж Нашият Хоумър Симпсън е един от най-добрите рисунки и снимки да рисува на Семейство Симпсън, че получавате и можете да го споделите с приятелите си и контактите в социалните мрежи. Можете да печатате черно-бялата рисунка на Хоумър Симпсън ви канят да се опита и след това цвят с цветни маркери или восъчна хартия, да научат за него и да го споделите в коментарите, да го покаже на приятелите си. Тя е забавна и образователна дейност за деца, което им помага да развиват двигателните умения и координацията, докато се забавляват.

Върни

Семейство Симпсън най-рисувани страници

Барт Симпсън
6
6 от 10 - 74 гласа
Рисувани
9104
пъти

Барт Симпсън е главният герой на анимационния сериал Семейство Си ...

Bart
5
5 от 10 - 38 гласа
Рисувани
8783
пъти

Барт, които можем да видим в тази картина с много уверени отношение, & ...

Семейство Симпсън
6
6 от 10 - 43 гласа
Рисувани
8496
пъти

Тази рисунка е посветен на всички онези фенове на анимационния сеl ...