ALT DE LA IMAGEN

Семейство Симпсън

Семейство Симпсън оцветяване Страници

Семейство Симпсън

Семейство Симпсън

Семейство Симпсън оцветяване страница

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Тази рисунка е посветен на всички онези фенове на анимационния сериал на Симпсън, в които петима членове на семейството се появяват. Можем да видим как Хоумър Симпсън, който е баща, е в средата и е трите му деца се изкачи на върха на него, Маги по главата, Bart хвана за стомаха и Lisa хващане на гърба си. Иззад, Мардж Симпсън спазва скъп сцената, и въпреки че те често живеят сюрреалистични ситуации, в края всички те чувстват голяма любов за всеки член на семейството. Сега е до вас да оцветите тази семейна сцена на най-известната фамилия в Америка. Можете да използвате онлайн приложение за цвят, или можете да го разпечатате и да го отпечатате на един лист хартия.

Рисуван пъти:

Това оцветяване страница е боядисан 8496 пъти онлайн. Класиране 0 от Най-добрите картинки за оцветяване.

оценка

Бихме искали да знаем какви художници мисли за всеки оцветяване страница. Това оцветяване страница има рейтинг на останалите потребители на 6.

Оцени тази снимка

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Рейтинг, основан на 43 мненията на потребителите

рисувам
Рисувани 8496 пъти
Изтеглете графика
Семейство Симпсън
Оцветяване на Семейство Симпсън

Тук можем да видим семейство Симпсън, типичен и стереотипни американско семейство, което живее в Спрингфийлд. С тази рисунка можете да оцветите Семейство Симпсън както ви харесва най-много. Техният град не може да се поставя върху географската American място, по този начин, тя може да принадлежи на нито една държава. Това, което знаем е, че на адреса, който те живеят, е номер 742 Evergreen Terrace. Семейството се състои от Homer J. Simpson, който е баща и глава на семейството, както и жена му Мардж. Техните три деца се наричат​​, подредени по възраст, Bart Simpson, Лиса Симпсън и Маги Симпсън, и те имат две домашни любимци, куче нарича малък помощник на Дядо Коледа, и една котка, наречена снежна топка. Голямата особеност с героите от поредицата Семейство Симпсън е, че всеки бял характер всъщност са жълто, и много от героите има синя коса, като случая на Мардж, но и Milhouse, който е Bart най-добрият приятел, или главен Wiggum, която е Springfield шеф на полицията. С нашите оцветяване рисунки ще бъде в състояние да преживеят дава нови цветове към това семейство, независимо дали искате да ги оцветите по реалистичен начин, или искате да изпробвате комбинации от невъзможно или нереално цветове. Това си ти, който реши тук!

Нека боя страница оцветяване Семейство Симпсън Харесвате ли Семейство Симпсън оцветяване страници? Това е снимка на Семейство Симпсън на цвят или боя онлайн от вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, е абсолютно защитена. От тук можете да рисувате свободно Оцвети Семейство Симпсън на Семейство Симпсън. Всички деца като занаяти и дейности в страната, като например страница Семейство Симпсън оцветяването е в български и е свързан с Семейство Симпсън. Чертеж Нашият Семейство Симпсън е един от най-добрите рисунки и снимки да рисува на Семейство Симпсън, че получавате и можете да го споделите с приятелите си и контактите в социалните мрежи. Можете да печатате черно-бялата рисунка на Семейство Симпсън ви канят да се опита и след това цвят с цветни маркери или восъчна хартия, да научат за него и да го споделите в коментарите, да го покаже на приятелите си. Тя е забавна и образователна дейност за деца, което им помага да развиват двигателните умения и координацията, докато се забавляват.

Върни

Семейство Симпсън най-рисувани страници

Барт Симпсън
6
6 от 10 - 74 гласа
Рисувани
9104
пъти

Барт Симпсън е главният герой на анимационния сериал Семейство Си ...

Bart
5
5 от 10 - 38 гласа
Рисувани
8783
пъти

Барт, които можем да видим в тази картина с много уверени отношение, & ...

Лиса Симпсън
6
6 от 10 - 46 гласа
Рисувани
8182
пъти

Можете да оцветите тази на Лиса Симпсън теглене, средното дете на С ...