ALT DE LA IMAGEN

Х-Мен

Оцвети проекти на Х-Мен

Х-Мен Страници за оцветяване

Х-Мен картинки за оцветяване, за да рисува цветове и да се забавляват всеки ден от нашия сайт оцветяване на черно-бели снимки. Вашият онлайн отдих и зона за развлечения.

Х-Мен оцветяване снимки

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Препоръчано Х-Мен оцветяване страница

Rogue оцветяване страница

Rogue оцветяване страница

Този характер на Марвел комикс е създаден съвместно с худl ... Прочетете повече

Х-Мен Страници за оцветяване на онлайн боя

Х-Мен оцветяване Страници

ново в Х-Мен

Х-Мен

оцветяване безплатно на български за Х-Мен и свързани с Този екип от супергерои, известни като Х-Мен е група от мутанти на комиксите на Marvel. Тяхната база на операциите е Xavier училище за надарени младежи, ръководени от професор Чарлс Ксавие (наричан също Професор X). Това училище е място, където младите хора могат да открият своите мутирали правомощия и да се научат да ги контролират. Но освен акцентите са отговорни за мисии, за да помогнат на човечеството на борда си самолет, черната птица. Най-популярните мутанти са принадлежали са Върколака, Cyclops, Сторм, Colossus, Jean Grey, Rogue, гамбит, Nightcrawler, Кити Прайд (Shadowcat), Beast, Angel и Ледения човек, но са преминали през неговите редове много други супер-герои. Между най-големите си врагове, ние можем да намерим Магнито, Мистик, Sabretooth, крастава жаба или Апокалипсис.

Х-Мен Страници за оцветяване да рисува цветни изображения в Интернет безплатно. Печат на снимки Х-Мен. Историите и героите на рентгеновите мъже са били създадени от Стан Лий и Джак Кърби, две от най-големите художници на Златния век на Marvel Comics. За първи път той се появява в комикс беше през септември 1963 година. В днешно време, много от тях са създали вдъхновен от тези комикси, като филми Холивуд кино, комикс поредица, видео игри и всички видове обекти за търговия със стоки и производни продукти. Макар че тези супер-герои живеят много различни приключения, истината е винаги преследва цел, известна като Xavie\'r мечта, която е да се стреми към интегрирането на мутанти в обществото да живеят мирно с останалата част от хората. Това легендарно желание е постоянна борба за професор Ксавие, който твърди, че не всички са зли мутанти или опасни.. Тук имате черно-бели снимки по линия на Х-Мен да рисува и цвета на български, без да се налага да изтеглите нещо или инсталирате нищо на компютъра си. Нови рисунки на Х-Мен! и най-добрите детски фигури. . Страници за оцветяване на Х-Мен, че можете да боя от вашия компютър или да ги разпечатате и да ги оцветите с ръка. Също така можете да свалите на компютъра си картинката, за да отпечатате и цвят всички пъти, които искате.