ALT DE LA IMAGEN

горната оцветяване

10 пъти повече цветни фигури

Най-рисувани снимки в Интернет

Най-добрите картинки за оцветяване в Интернет, които са най-рисувани картини за създаване на Топ Pages оцветяване на мрежата. Това е класация на най-добрите снимки в интернет, снимките, които са били боядисани повече пъти. Нашият сайт мрежа присъства на целия свят и има хиляди посетители и участници всеки ден, така че ние създаваме нашата отгоре с реални данни. Тук са най-популярните съдържание, както и тези, че повече хора са рисувани върху техните компютри или печат у дома, тъй като нашите съдържание са безплатни и са подходящи за всички операционни системи Windows компютри, които всъщност са най-често срещаните. Участвайте в тази класация с игрите си и вашите гласове, посетители, така и за споделяне на игри в социалните мрежи.

Най-добрите картинки за оцветяване

Най-рисувани оцветяване страница в Интернет е:

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
Frankie Stein

(Monster High)

16222 боядисани пъти !
7

Frankie Stein Порки, тя е един от главните герои в анимационния висока серия чудовище. Франки е дъщеря на Франкенщайн, и тя е една от най-модерните чудовища, които някога сте виждали. Франки е много модерна и винаги е облечен в най-новата мода, с уникален стил. Франки има достатъчно характер, а понякога и шевове точки скочи, ако тя не сте внимателни.

Разбивачът Ралф

(Разбивачът Ралф)

14093 боядисани пъти !
6

Ралф е злото на една игра, наречена Fix-It Феликс младши Ралф Феликс разруши сгради трябва да се определи. Но Ралф винаги е лош човек е уморен и решава да проучи други игри, за да научат повече за други неща в живота и да направи добри неща за останалите. Tour започва в други игри и сценарии, които ще имат много приключения.

Ванелопе

(Разбивачът Ралф)

17756 боядисани пъти !
7

Ванелопе Шуиц, герой с появата на момиче от девет години, е една от звездите на филма от анимационен филм на Уолт Дисни Разбивачът Ралф. Ванелопе е състезател картинг, който краде медал на Ралф да участват в състезанието и двамата до края изграждането на колата заедно да участват.

Cleo de Nile

(Monster High)

14034 боядисани пъти !
6

Cleo де Нил е дъщеря на мумията. Той има повече от 5000 години. Cleo де Нил е 3 години по-възрастна сестра на име Nefera де Нил живее с баща си. Това е много популярното момиче в училище, е ръководител на екипа на страшно (мажоретки) и приятелката Deuce Gorgon, един от играчите на отбора. Той обича да се третира като принцеса от всички.

Решете Феликс

(Разбивачът Ралф)

13831 боядисани пъти !
7

Го оправя Феликс е доброто на играта, в която историята се разгръща от Уолт Дисни Разбивачът Ралф, където успява да се възстанови всичко, което унищожава Ралф лоша игра. Феликс е строител и сервиз, който е отговорен да се определи на всичко, което се намира.

Draculaura

(Monster High)

17942 боядисани пъти !
6

Оцветяване Draculaura онлайн, вампир момиче анимационните серии Monster Високо. Първоначално, Monster High Line кукла е 1/2 момичета, 1/2 чудовище, но с дрехи и аксесоари в най-новата мода. Draculaura има свой собствен стил и обича розово. Неговите най-добри приятели, Clawdeen Wolf и Франки Щайн, отиде с нея навсякъде. Цвят онлайн Draculaura и приятели!

Venus McFlytrap

(Monster High)

17834 боядисани пъти !
7

Venus McFlytrap е един от героите в сагата Monster High юноши чудовище. Venus дъщеря на растенията чудовище, така че яде само прясна вода и слънчева светлина. Той е застъпник на околната среда. Домашен любимец на име Yum Yum, месоядно растение. Той носи черна пола и ботуши обичка зелена дантела и розов тапицерия, която е цвета на косата си.

Ghoulia Yelps

(Monster High)

13309 боядисани пъти !
6

Ghoulia Yelps е един от героите на Monster High серия кукли, карикатури, телевизионни сериали, книги и др. Ghoulia Yelps е зомби, като техните бащи и братя, и е най-умното момиче в Monster High, въпреки че Зомби говори само на езика, език, състоящ се от стонове и стенания, не говори английски. Тя има синя коса и бледа сива кожа. Ghoulia е приятел с почти всички.

Clawdeen Wolf

(Monster High)

17932 боядисани пъти !
6

Clawdeen Wolf е един от героите в серията Monster High кукли. Wolf clawdeen е върколак, дъщеря на върколака, Clawd има двама братя и howleen. Тя е голям почитател на модата и тенденциите. Талисман е котка на име Clawdeen Полумесец. Clawdeen е най-добрият приятел на Draculaura и Франки, също приятел на Lagoona Blue и Ghoulia Yelps.

Deuce Gorgon

(Monster High)

11813 боядисани пъти !
6

Deuce Gorgon е един от главните герои на Monster High. Deuce е потомък на Медуза и е на 16 години, вашият домашен любимец е две опашка плъх на име Персей и може да се превърне в камък с очите си временно, така че носите очила, така че не се случва случайно. В горната част на главата има куп от змии, които са на билото.